Checkin ser etter en kundebehandler og flere selgere


Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser.

Checkin opplever sterk vekst og ser derfor etter å styrke staben med en kundebehandler og flere selgere.

Selgere


Checkin vokser svært raskt og begynner å befeste en posisjon som et ledende system for påmelding og billettsalg i Norge. 

Flere tusen personer kjøper en billett via vårt system hver eneste dag.
Selskapet har eksistert siden 2008, men kjørte en scale-up fra 2017 med en større kommersiell satsing. Det har gitt resultater, og vi teller i dag 9 ansatte på våre kontorer i Kristiansand.

Vårt marked er primært innenfor konferanser, men også endel innen kurs og andre eventer. Kundene er i Norge, men selskapet jobber konkret med en internasjonalisering. 

Tiden er inne for å satse på å utvikle salgsavdelingen videre og derfor ser vi nå etter 2-3 nye selgere. I dag teller salgsavdelingen 2 personer.

Vi søker etter deg som kan vise til konkrete salgsresultater, er god på å bygge tillit, har bra IT-system forståelse og motiveres av å levere resultater. Du liker å ringe kaldt og er godt kjent med å jobbe strukturert i forhold til salgsarbeid med telefoner, møtebooking, tilbud og closing. Vi er svært opptatt av integritet og ryddighet i alt vårt salgsarbeid. 

Du vil bli gitt masse utfordringer og blir endel av et energisk team som daglig lander nye kunder i et marked som har stort potensiale.

Det må påregnes noe reisevirksomhet i Norge.

Vi tilbyr gode betingelser med grunnlønn og provisjon der mulighetene for å tjene bra er godt tilstede.

Send CV og søknad til kjellingvar@checkin.no 


Kundebehandler


Du vil være 1. linje på alle innkommende henvendelser på telefon og e-post. Videre vil du få ansvar for opplæring av nye kunder og endel administrativt arbeid. Det vil også bli endel deltagelse på våre kunders arrangementer, der du skal bidra med praktisk bistand til innsjekk. Liker du kundekontakt, administrasjon og å gjøre kunder fornøyd, er dette stillingen for deg! Det vil også kunne bli endel oppsøkende kontakt mot eksisterende kunder for oppfølging og kundepleie.

For mer informasjon og søknad på stillingene send en CV til kristian@checkin.no